Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν online στην ιστοσελίδα μας μέσω του καλαθιού αγορών. Μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα επιθυμείτε και όταν είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας αυτή θα αποσταλεί σε εμάς.

Μόλις λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας θα πρέπει να πληρωθεί. Οι παραγγελίες λιανικής μπορεί να πληρωθούν μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας. Οι παραγγελίες χονδρικής μπορούν να πληρωθούν μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια διαφορά μεταξύ του ποσού χρέωσης και του τελικού τιμολογίου η διαφορά θα επιστραφεί στην πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα του πελάτη ή θα χρεωθεί/πιστωθεί στο λογαριασμό του πελάτη ή θα συμψηφιστεί στην επόμενη αγορά του.

Η παραγγελία θα αποσταλεί με courier ή εταιρεία μεταφορών που θα μας υποδείξετε. Η χρέωση του courier και της μεταφορικής εταιρείας επιβαρύνει τον πελάτη. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

i) Υπαναχώρηση αγοράς

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιασθεί/αλλοιωθεί η συσκευασία τους και φυσικά να μην έχουν εγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί, και θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από το δελτίο αποστολής ή την απόδειξη ταμειακής μηχανής ή το τιμολόγιο αγοράς. Το δικαίωμα αλλαγής/επιστροφής αφορά ολόκληρο το αγορασθέν προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο του προϊόντος (πχ επί αξεσουάρ του προϊόντος). Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς στην έδρα της επιχείρησής μας και να συνοδεύεται από την απόδειξη ταμειακής μηχανής ή το τιμολόγιο αγοράς.

Σύμφωνα με τον νόμο, εξαιρούνται του δικαιώματος επιστροφής “αγαθά τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής. Ενδεικτικό παράδειγμα τέτοιας περίπτωσης αποτελούν τα υγρά αναπλήρωσης, αντιστάσεις, disposables, ατμοποιητές κλπ. 

Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς η εταιρεία μας δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Το ποσό που θα πιστωθεί το καλάθι σας μετά την επιστροφή του προϊόντος θα είναι το ανάλογο του τιμήματος που σας έχει χρεωθεί κατά την αγορά του προϊόντος αλλά δεν θα  συνυπολογίζονται τα έξοδα μεταφοράς, εάν υπάρχουν.

Τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος για την επιστροφή του στην έδρα μας επιβαρύνουν τον πελάτη.

ii) Επιστροφή ελλαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος ως προς την λειτουργεία του, θα χρειαστεί ο έλεγχος από εξουσιοδοτημένο από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία τεχνικό, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εσφαλμένης χρήσης. Με την επιβεβαίωση της σωστής χρήσης αλλά μη φυσιολογικής λειτουργίας η εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία (και όχι η εταιρεία μας),  θα προβαίνει στην επισκευή ή αντικατάστασή του.

Για την επιστροφή προϊόντων λόγω υπαναχώρησης ή ελαττωματικών ή χτυπημένων ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με τη εταιρεία μας στο τηλέφωνο 2110184006 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@vape84.gr. Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή (ΦΕΚ Α’ 191/1611 1994) όπως αυτό ισχύει σήμερα. 

Πολιτική ακύρωσης της παραγγελίας


Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία μπορείτε να καλέστε εντός 24 ωρών στα τηλέφωνα 2110184006 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vape84.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0